Náves Svobody 35/47, 779 00 Olomouc
+420 702 172 067
info@srla.cz

Databáze členů

Databáze členů

V lednu 2023 dochází v souvislosti se spuštěním nového webu SRLA k převodu databáze členů společnosti do nového systému.

Aktivní platící členové byli převedeni do nové databáze. Ke svým údajům a dalšímu obsahu webu se člen dostane po aktivaci účtu pomocí přihlašovacího jména, kterým je platná e-mailová adresa.

Výzva pro členy, kterým nepřijde aktivační e-mail!!!

Někteří aktivní členové nemají v naší databázi uvedenou e-mailovou adresu, případně může být e-mail neaktivní. Pokud Vám nepřijde aktivační e-mail ke vstupu do nové databáze, napište na info@srla.cz k ověření nebo doplnění údajů.

Zájemci o členství se mohou nově registrovat přímo na stránkách SRLA. Po kontrole a zaplacení poplatku bude jejich členství schváleno.

V souvislosti s aktualizací databáze bylo na lednovém výboru SRLA dohodnuto, že výjimečně umožníme oddlužení neplatících členů SRLA.

Pokud člen SRLA, který v minulosti neplatil členské poplatky, v průběhu února a března zaplatí letošní členský poplatek, prominou se mu staré dluhy, stane se opět aktivním členem a jeho údaje budou doplněny do nové databáze.